Откриване на теч с термокамера

Записване на часове за откриване на теч с термокамера в София и страната, без къртене с термокамера – 0895 012345 – ДЕНОНОЩНО


 Апаратура за откриване на теч. Откриване на теч с термокамера Flir.

Важно: Уважаеми клиенти за да се обследва даден апартамент или помещение, за откриване на скрит теч е необходимо да се подсигури достъп до помещенията в жилището. Откриване на теч с камера.

Откриване на теч с термокамера без къртене

 Апаратурата за откриване на течове не позволява да се обследва неизвестен и неясен теч от даден апартамент или помещение без да се влезе с апаратурата за откриване на течове в самото помещение. Термографската камера Flir няма възможност да вижда през плочи и стени. Тя не е уред, с които може да виждате при съседите или през стената в другото помещение.

Откриване на теч от съсед

 Когато имате съмнения за теч от страничен на вас съсед или съсед над вас трябва да уговорите и да се осигури достъп. При съмнения за теч от по-горен етаж е необходимо присъствие на всички съседи над вас.

 Дори при теч на съседа под вас е необходимо да има достъп до помещението с теча. Важно е да се проследи пътя на водата. В случай, че нямаме достъп до дадено помещение и продължим с термографията, то резултатите вече няма да са достоверни. Съседите ви не са необходими и ние няма да искаме достъп до техните имоти само при скрит теч от собственият ви имот. Тогава проследяваме пътя на водата във вашият имот. Не всеки път съседите са в добри отношения, но скрит теч при съсед или от съседи се открива само при влизане в помещенията по вертикалната. на проблема. Важно е да се знае, че е необходимо помещенията да не са мокри и да има достъп до самите помещения. Не може да се търси теч през стените. Термокамерите нямат обсег през стената на жилището.

Откриване на теч без къртене в София

 Записване на часове за откриване на теч с термокамера за страната и София с предварителна заявка.

Откриване на теч с термокамера без къртене  на цени от 110,00 лева без ДДС

Цени за откриване на течове с камера.


откриване на теч с термокамера
откриване на теч с термокамера

Организирайте присъствието на вашите съседи!

 Във видеото може да видите една от нашите термокамери :