Откриване на теч от душ кабина

Откриване на теч от душ кабина с камера 

Душ кабините са сравнително нови и модерни придобивки за всяка нова и скъпа баня. Предназначението на душ кабината е да не позволява мокрене на цялото помещение. По този начин не се създава дискомфорт, плесен и се увеличава обема на работата по почистване на банята. Идеята е другата част от банята да остане суха и да се използва, при нормални условия, без да се бърши, изсушава и почиства след баня. Откриване на теч от душ кабина е често търсена услуга.

Душ кабините са много разнообразни като модели, начин на изпълнение и особености около уплътняването им. В статията надолу сме прикрепили линк  за подробна информация относно душ кабините.

Откриване на теч от душ кабина 

откриване на теч от душ кабинаСкрит теч от душ кабината се получава най-често от сифоните или от уплътненията на странниците. Повечето душ кабини са уплътнени неправилно и водата навлиза под коритото, а от там няма как да излезе или да изсъхне. Водата под душ коритото си намира място и преминава през пукнатини и фуги първо в замазката, плочата и така до тавана на съседа. Понякога вода прониква и през дюбелите на страниците(при закрепени към стената страници). Ако около тези отвори за дюбелите няма достатъчно силикон или уплътнението вече е повредено, по една или друга причина водата прониква и навлажнява стената. Това може да е стената на съседа или вашата стена на банята. Влагата в банята не може да се забележи, стената е облечена с влагоизолационни плочки. Така, обаче в другото помещение на гърба на кабината влагата постепенно се превръща в мухал и теч.

За да придобиете по-добра представа за функциите, видовете  и моделите на душ кабините посетете нашият специализиран сайт за монтаж и ремонт на душ кабини за София и района:

Монтаж и ремонт на душ кабини

В сайта ще откриете полезна информация за устройството и начина на монтаж на душ кабините.  Ще разберете от къде може да се получи теч от душ кабина.

Ние откриваме и отстраняваме теч от душ кабина с гаранция.

Професионален водопроводчик София.