Отстраняване на течове

След откриването на скритият теч следва не по-малко трудната, отговорна и неприятна задача: отстраняване на течове. За да се отстрани теча са необходими различни ремонтни дейности в зависимост от вида на теча и неговото местоположение.

Отстраняване на течове

Като професионална фирма за откриване на скрити течове ние се грижим и за отстраняване на откритият дефект. Разполагаме с екип от водопроводчици и майстори за довършително строителство. След откриване на теча получавате оферта за отстраняването. Отстраняването се извършва от етап къртене, поправка до възстановяване на всичко в първоначалният му вид. Отстраняваме течове от фуги, теч от сифони, теч от ходроизолаци, теч от уплътнения, теч от водопроводни тръби, течове от канали и течове от покриви и тераси. След отстраняване на проблема се почиства и възстановява работната повърхност, без значение плочки, замазка или друга повърхност. Отстраняваме също течове от кухни, вани, душ кабини, смесители и хидрофорни уредби.

Ремонт на теч

Клиентите винаги държат най-много да се прикрият следите от ремонта. Повърхностите трябва да изглеждат еднакво преди и след ремонта, в което всъщност се крие майсторлъка на отстраняването на теча. Не по-малко важно е и съществената част от ремонта на тръбите. Често се налага да се режат, снаждат, заварят и сменят само част от тръбите. Или да се преминава от един вид тръба към друг, а това е сложна и отговорна задача. Винаги след такъв ремонт ревизията към тръбите се оставя открита за тестване при реални условия.

Ние винаги тестваме и проверяваме преди да се затвори мястото на ремонта. Качеството на ремонта е от голямо значение. Професионално отстраняване на течове в София и страната на достъпни цени с гаранция. Екипа по отстраняване на течове извършва и напълно възстановяване на повърхностите след ремонта.

отстраняване на течове