Отстраняване на петна от теч

отстраняване на петна от теч

 Отстраняване на петна от теч може да извършите единствено и само след пълното им изсъхване. Под изсъхване се има предвид областта на петното да има влажност еднаква на влажността в останалата част на стената или тавана. За целта влажността се измерва с влагомер за строителни материали. Петното се появява поради разлика във влажността и по-точно висока влажност., като се оцветява в различен цвят поради своето намокряне. Водата променя цвета на материала, като активира химични реакции, носи със себе си цвят от останалите компоненти (бетон, пясък, цимент и други), като в същото време създава условия за образуване на мухъл, плесен и други микроорганизми.

Отстраняване на петна от теч по тавана или стената

 След като сте замерили влагата и сте се убедили, че петното е изсъхнало следва да предприемете отстраняване на петното от теча. Докато петното не е изсъхнало няма смисъл да се мъчите да го отстраните. Винаги петното ще избива над боята, тапетите и ще прозира, като дори в някои случай ще се отлепва боята, шпакловката и другите покрития. Някои препоръчват премахване на петна от теч с кислородна вода, други с белтък или химикали за премахване на петна.

Отстраняване на петна от теч

 Ние ви препоръчваме да съборите с малка шпакла горната част на шпакловката или замазката. След изтъркването да третирате с препарат за мухъл и да го оставите да изсъхне. Следва фина шпакловка. При готовност грундирате три ръце и се оставя да изсъхне в рамките на ден, два и дори три дни. Боядисва се три ръце неразредена вода и с бояджийски трикове се премесва с останалата боя или се отцепва и боядисва цялата равнина.

Отстраняване на петна от теч, отстраняване на течове

 Всеки друг опит да се заличи петното ще води до повторното му избиване и прозиране.Ние извършваме откриване на скрити течове с камера, като предлагаме и отстраняване на течове, ремонт на течове от баня, водопровод, теч от покрив, теч от тераса и теч от канализация.

 Извършваме термография на течове за София и страната с предварително записване. Цени за откриване на течове вижте в нашите ценови листи.

Професионална фирма за откриване и отстраняване на скрити течове с камера 0895 012345.