Откриване на теч в баня

откриване на теч в баня
откриване на теч в баня

 Банята е най-влажното помещение във всяко жилище. През банята преминават щранговете на водопровода за топла и студена вода, щранговете на вентилацията, щранговете за парното отопление и щранговете за мръсна и отпадна вода с ф 110 мм. В банята редовно се разлива вода по пода, мокрят се стените, има изпарения и се използват умивалник и евентуално тоалетна. Всяка баня е характерна с изпълнението и обзавеждането си. Стандартните бани нямат душ кабини и вани, но има бани с душ кабина, вана, джакузи, биде, тоалетни чиня, тоалетни казанче за вграждане и други уреди работещи с вода. Откриване на теч в баня на цена от 70,00 лв с ДДС

Откриване на теч в баня 

 Винаги в банята може да се появи скрит теч. Възможните  места са много, като наличието на много водоизточници прави скритият теч труден за откриване . Всяка баня е опасана с тръби захранващи: тоалетното казанче, умивалника, душ панела, бойлера, пералнята и други изводи за топла и студена вода и канал. Пода и стените на банята са облепени с плочки. Фугите между плочките са предпоставка за теч, както и точковите и линейните сифони на пода, събиращи разлятата вода по пода и стените на банята.

 Откриване на теч в  описаната по-горе обстановка при  баня е сложно и трудно, най-вече в бани облепени с гипскартон и  изолационна вата.  Теча в банята може да е от много места, като не рядко се случва теча да идва от горна баня през куфарите на щранга или от общите тръби между двата етажа.

Откриване на течове без къртене

 Ниесме професионални термографи и предлагаме откриване на теч в баня, откриване на теч от съседи и откриване на теч от тавана. Работим с термографски камери Flir и разполагаме с опитни водопроводчици за отстраняване на теча.

Откриваме теч в баня от:

-подови сифони

-теч от душ кабини

-теч от тръби

-теч от канали

теч от фуги на баня

-скрит теч от парно

-теч от вани

-теч от съседи

-теч от тавани и всякакви други скрити течове.

Цени за откриване на скрити течове 

 Термографската камера е апаратура за откриване на теч и комбинирана с познания по ВиК позволява и гарантира откриването на скрит теч от баня.

Извършваме откриване на теч в баня с термографска камера, без къртене за София и страната.

Цени за откриване на скрит теч в баня от 90 лв до ………