Откриване на теч в баня

откриване на теч в баня
откриване на теч в баня

 Откриване на теч в баня е предизвикателство поради множеството тръби. Банята е най-влажното помещение във всяко жилище. През банята преминават щранговете на водопровода за топла и студена вода, щранговете на вентилацията, щранговете за парното отопление и щранговете за мръсна и отпадна вода с ф 110 мм. В банята редовно се разлива вода по пода, мокрят се стените, има изпарения и се използват умивалник и евентуално тоалетна. Всяка баня е характерна с изпълнението и обзавеждането си. Стандартните бани нямат душ кабини и вани, но има бани с душ кабина, вана, джакузи, биде, тоалетни чиня, тоалетни казанче за вграждане и други уреди работещи с вода.  Напоследък се налага и стандарт за подовото отопление в баните, което допълнително усложнява ситуацията. Откриване на теч в баня на цена от 110,00 лв без ДДС. Диагностика на теч в банята от опитни специалисти.

Откриване на теч в баня 

 Как се открива теч!? Винаги в банята може да се появи скрит теч. Възможните  места са много, като наличието на много водоизточници прави скритият теч труден за откриване . Всяка баня е опасана с тръби захранващи: тоалетното казанче, умивалника, душ панела, бойлера, пералнята и други изводи за топла и студена вода и канал. Пода и стените на банята са облепени с плочки. Фугите между плочките са предпоставка за теч, както и точковите и линейните сифони на пода, събиращи разлятата вода по пода и стените на банята. Споменахме също и тръбите на подовото отопление при наличие на такова. 

 Откриване на теч в  описаната по-горе обстановка при  баня е сложно и трудно, най-вече в бани облепени с гипскартон и  изолационна вата, които пречат на термовизията.  Теча в банята може да е от много места, като не рядко се случва теча да идва от горна баня през куфарите на щранга или от общите тръби между двата етажа.

Откриване на течове без къртене с термовизионна камера

 Термокамера за течове София. Ние сме професионални термографи и предлагаме откриване на теч в баня, откриване на теч от съседи и откриване на теч от тавана. Работим с термографски камери Flir и разполагаме с опитни водопроводчици за отстраняване на теча.

Откриваме теч в баня от:

-подови сифони

-теч от душ кабини

-теч в банята от горния етаж

-теч от спукана тръба в банята

-теч от канали

теч от фуги на баня

-скрит теч от парно

-теч от вани

-теч от съседи

-теч от тавани и всякакви други скрити течове в банята, тоалетната и мокрото помещение.

Цени за откриване на скрити течове 

 Термовизионна камера е апаратура за откриване на теч и комбинирана с познания по ВиК позволява и гарантира откриването на скрит теч от баня. Така теча се отстранява възможно най-бързо с най-малко щети и съответно разходи. 

Извършваме откриване на теч в баня с термографска камера, без къртене за София и страната.

Цени за откриване на скрит теч в баня от 148,00 лв до ………

ВиК откриване на течове с ултразвук от 198,00 лева 

Посещение на адрес Софи 48,00 лв

Констативен протокол 88,00 лв