Откриване на течове Стара Загора

откриване на течове Стара загора

 Откриване на течове Стара Загора от професионална фирма със сертификат. Разполагаме със специализирана апаратура от термокамера, влагомери, ултразвукови преобразователи и екип от обучени техници за откриване на всякакви видове скрити течове и повреди по ВиК или отоплителни инсталации за град Стара Загора и околните райони.

 Работим с професионална техника – инфрачервена камера FLIR, ултразвуков детектор, ендоскоп, видеокамера и всякакви строго специализирани за обследване на течове уреди, позволяващи точна локализация на теча с най-висока точност.

 За всеки теч подхождаме индивидиуално и използваме само калибрирани и сертифицирани уреди за най-точна локализация на теча. За да се открие причината за теча и да се отстрани проблема е необходимо термографско обследване. Термографското обследване се извършва в помещението. Казано по друг начин: за да се открие скрит теч от съседите ви е необходим достъп до техният апартамент и обратното.

Откриване на течове Стара Загора

 За района на Стара Загора се записват часове за събота и неделя. Посещенията се организират от 7,30 часа до 20,00 часа при предварително уговорени и записани часове.  Предварително записване – 3 работни дни.

Най-честите течове се причиняват от:

  • повредени сифони, фитинги, муфи, кранове, тръби и друга ВиК арматура;
  • счупени канализационни тръби в стени, подове, шрангове;
  • пропукана хидроизолация или фуги;
  • остарели уплътнения или изолации на тръбопроводи или водопроводи;

 Независимо от вида на теча, процесът на обследване на трасето започва с проследяване на пътя на водата от петното до източника на проблема, като се ползва различна апаратура.

 Като професионалсти в откриваането и отстраняването на течове, ние предлагаме услугата – отстраняване на теч. Ремонт на теч при съответните цени посочени в ценовата листа на компанията. За всеки индивидуален  случай се изготвя оферта в писмен вид. Клиента не е длъжен да приеме офертата за отстраняване на теча от нас. ако решите ние да отстраняваме дефекта трябва да си заявите ремонта в удобен за вас ден и час.

 При откриване на теч от съседи или теч от етажна собственост е необходима предварителна организация за осигуряване на достъп и присъствие на всички засегнати от теча лица.

Откриване на течове Стара Загора с предварително записване.