Откриване на течове Бургас

Разполагаме със специализирана апаратура от термокамера, влагомери и екип от обучени техници за откриване на течове Бургас.  Откриваме и отстраняваме всякакъв вид скрити течове, повреди по ВиК или отоплителни инсталации. При съмнения за теч от ВиК инсталация не се колебайте, а се свържете незабавно с нас за откриване на теч. Откриваме течове без къртене в Бургас и околните райони на гр Бургас.

Откриване на течове Бургас

Откриване на течове Бургас

 Работим с професионална техника – инфрачервена камера, ултразвуков детектор, ендоскоп, видеокамера и всякакви строго специализирани за обследване на течове уреди, позволяващи точна локализация на теча с най-висока точност.

 За всеки теч  използваме само калибрирани и сертифицирани уреди за най-точна локализация на теча.

Видове скрит теч, причини за теч

Най-честите течове се причиняват от:

  • повредени сифони, фитинги, муфи, кранове, тръби и друга ВиК арматура;
  • счупени канализационни тръби в стени, подове, шрангове;
  • пропукана хидроизолация или фуги;
  • остарели уплътнения или изолации на тръбопроводи или водопроводи;

 Независимо от вида на теча, процесът на обследване на трасето започва с проследяване на пътя на флуида (водата) от петното до източника на потенциалният проблем, като се ползва различна апаратура (в зависимост от достъпа до теча, формата на трасето, дълбочината и други фактори).

Откриване и отстраняване на течове

Като професионалисти в откриване на течове Бургас и отстраняването на течове, ние предлагаме услугата – отстраняване на теч при съответните цени посочени в ценовата листа на компанията, като за всеки индивидуален  случай се изготвя оферта в писмен вид.

Откриване на теч Бургас с гаранция от професионален термограф.